Nordjylland byder på mange spændende oplevelser. Hvis du eller din partner planægger at holde ferie i denne skønne del af Danmark, så skal I ikke være bange for at kede jer. Her er nemlig både mulighed for at slappe af i naturskønne områder, samt opleve pulserende storbyliv. Læs med her.

Book et ophold hos Himmerland Golf & Spa Resort

I Himmerland ligger dette skønne resort, som byder på gode muligheder for at spille golf, samtidig med at du holder ferie. Golf faciliteterne er nemlig af høj kvalitet og giver dig rig mulighed for at dyrke din favorit sport. Du kan også købe golfudstyr i butikken, hvor du blandt andet kan finde et stort udvalg indenfor golf polo dame. I butikken kan du få varemærker som Daily Sports indenfor golf polo dame.

Du kan også finde mærker som Puma, indenfor golf polo dame. En behagelig golf polo dame er med til at give det rette golflook, samtidigt med at det praktisk. Du kan også finde andet golfudstyr på shoppen, som du kan få leveret til din dør.

Oplev bylivet i Aalborg eller kør til kysten

Nordens Paris, som Aalborg også bliver kaldt, byder også på mange oplevelser. Om sommeren er der masser af liv i gaderne og gode muligheder for at tage en badetur. Om sommeren er det nemlig yderst populært at bade i friluftsbadet.

Man kan både opleve den musikalske stemning eller besøge en af de lækre cafeer og restauranter. Hvis I gerne vil ud til kysterne, så kan I enten vælge at køre mod øst eller vest. Østkysten har roligere vand og byder på mange muligheder for at leje sommerhus.

På vestkysten er der typisk mere gang i bølgerne, derfor er det også et populært sted for vandsport. På vestkysten er det blandt andet byer som Løkken og Blokhus, som er populære blandt turister. Du kan nyde de smukkeste solnedgange på denne side af Danmark, samtidig med, at du kigger ud over havet. Hvis I gerne vil køre endnu længere, så kan i køre til Skagen og opleve Danmarks nordligste punkt. Også denne by bliver godt fyldt op om sommeren.