4 tips til at blive en grønnere forbruger

0
123
bæredygtige glas

Der er stor fokus på at være en grønnere forbruger i dag, og det er forståeligt nok. Vi har kun én planet, og derfor er det vigtigt at passe på den. Men hvordan bliver man egentlig en grønnere forbruger? Det får du 4 tips til her.

1. Vælg bæredygtige glas

I stedet for at vælge almindelige glas, der er lavet af plastik, kan du vælge at vælge plastik glas fra Glass forever. Deres plastik glas er lavet af genbrugsplastik, og derfor er det en grønnere løsning. Foruden almindelige glas kan du også få champagneglas og kaffekopper, så der er flere muligheder. Du kan købe plastikglas på Glass forevers hjemmeside, hvor du også kan læse mere om virksomheden, hvis det har interesse.

2. Vælg el-løbehjul

I stedet for at vælge bilen, hvis du skal ud at købe ind, eller på arbejde, kan du vælge at køre på el-løbehjul. På den måde sikrer du, at du ikke forurener med CO2-udslip, og derfor er det en mere grønnere løsning. Du kan købe el-løbehjul på nettet. På den måde kan du når som helst finde løbehjulet og tage det i brug, når du skal ud at købe ind eller på arbejde. Man kan også sige, at der er visse fordele, frem for at tage bilen. Du undgår trafikpropper, og du kan komme frem til tiden. Dertil skal du heller ikke bakse med parkeringsproblemer og stresse over at finde en parkeringsplads.

3. Spis mere plantebaseret

De fleste af os spiser for meget kød, og det er ikke grønt egentlig. Det er også meget dyrt i forhold til plantebaserede alternativer. Derfor kan det være en idé at sætte mere fokus på plantebaserede alternativer. Du kan købe plantebaserede alternativer, der minder om kød i supermarkedet, hvor der er et stort udvalg. Du kan også selv lave retter med bønner, linser, sojabønner, tofu og lignende ingredienser. Der er et hav af muligheder.

4. Vask tøj på 30 grader

Mange vælger at vaske tøj på 60 grader, fordi de mener, at det er den eneste måde, at få tøjet rent på. Men tøjet bliver faktisk rent på 30 grader, hvis du bruger et godt vaskemiddel. Derfor er det grønnere og også mere økonomisk at vælge 30 grader. Ved at vælge 30 grader, så sparer du på energien, og det betyder, at du ikke bruger så mange ressourcer. Det er grønnere, og det er også økonomisk, fordi du skal betale mindre i energiregningen.