Mange voksne har glemt brætspil, men der er faktisk mange sjove spil derude, som er perfekte til voksne. Hos Spilforsyningen finder du et stort udvalg af brætspil voksne.

  1. Kvindernes Krig
  2. Pandemic
  3. Risk Refresh
  4. Bezzerwizzer
  5. Ego

Kvindernes Krig

Kvindernes Krig er et strategispil, hvor formålet er at blive den første til at erobre Alsace-Lorraine-provinsen. Spillet er let at lære, men svært at mestre.
Det er velegnet til 2-6 spillere og tager omkring 2 timer at spille. Hvis du er en fan af strategispil, er dette spil et must-have.

Pandemic

Dette spil må man sige at passe godt til corona tiden, spillet handler nemlig om at redde verden fra en farlig virus. Det er din og dine partneres opgave at stoppe viruset inden det udrydder alt og alle.
Det er et strategispil, som er velegnet til 2-4 spillere og tager omkring 1 time at spille.
Dette spil anbefales hvis du er til strategispil og gerne vil have et spil, som er anderledes.

Risk Refresh

Risk Refresh er en opdateret udgave af det klassiske strategispil Risk. I spillet skal du indtage verden, ved at erobre de andre spilleres territorier.
Det er et strategispil, som er velegnet til 2-4 spillere og tager omkring 2 timer at spille.
Dette spil er for dig der elsker at strategispil, og gerne vil have et opdateret spil.

Bezzerwizzer

Bezzerwizzer er et quizspil, hvor formålet er at svare på flest spørgsmål rigtigt. Spillet indeholder over 25.000 spørgsmål, så der er masser af udfordringer for alle.
Det er et quizspil, som er velegnet til 2-4 spillere og tager omkring 1 time at spille.
Dette spil anbefales hvis du elsker quizzer og gerne vil have et sjovt og udfordrende spil.

Ego

Ego er et strategispil, hvor formålet er at opnå flest point ved at samle sæt af kort. Spillet byder på masser af strategiske muligheder, som gør det svært at mestre.
Det er et strategispil, som er velegnet til 2-4 spillere og tager omkring 1 time at spille.
Dette spil anbefales hvis du elsker strategispil og gerne vil have et udfordrende spil.

Konklusion

Hvis du er på udkig efter et spil, som er anderledes og udfordrende, så kan du med fordel overveje et af de ovenstående spil. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os ved at ringe til eller skrive en mail til info@spilforsyningen.dk.