Vil du gerne gøre din virksomhed mere attraktiv? Så er en bake off til virksomheder måske noget for dig. For ikke mange år siden, krævede det at drive bagerforretning, at man skulle stå op før fanden fik sko på og bage brød, så de tidlige morgenkunder, kunne deres morgenbrød frisk. Men denne tid er en saga blot og det er nu nemmere end nogensinde at have en bagerforretning, eller at have en bager afdeling til sin eksisterende forretning. Fordi med bake off kan man bage sine brød og kager, når det passer en. Bake off er en betegnelse for at bage sine produkter fra færdigblandede dej- og kagedoser. Dette gøres ved at følge de anvisninger, der følger med produktet, eller ved at bruge en opskrift. Bake off er især populært blandt virksomheder, der har begrænset plads til at opbevare store mængder af færdigblandede deje og kagedoser. Det er også populært blandt virksomheder, der ønsker at have friske produkter i butikken hver dag, men som ikke ønsker eller har mulighed for at bage selv.

Fordele ved at benytte sig af bake off

Lad os antage at du har et lille supermarket og at du gerne vil tilbyde din kunder friske rundstykker og kage, som de kan købe hos dig, men du har hverken pladsen eller ekspertisen til at have en hel bagerafdeling. I netop dette tilfælde ville de jo være genialt for dig at benytte sig af bake off, da du så kan få friske produkter uden selv at skulle bage dem.
Derudover er der også en række økonomiske fordele ved at benytte sig af bake off. For det første vil det være meget billigere for dig, da du ikke behøver at investere i dyre bagerovne eller andet udstyr. For det andet vil det også være billigere for dig i forbindelse med indkøb af råvarer, da du ikke behøver at købe så mange råvarer på én gang.
Dertil skal man også tænke personale og lokale ind, da det er en stor fordel at slippe for dette, hvis man ikke har pladsen eller personale til en fuld bagerafdeling .
Det er altså en række fordele, der taler til bake offs fordel og hvorfor det er en mere og mere populær måde at drive bagerforretning på.

Hvad for nogle typer bagværk kan man få som bake off?

Man skal ikke tro at man kun kan få brød som bake off, for det kan man langt fra. Man kan faktisk få et hav af forskellige bagværk som bake off.
Nogle af de ting man kan få, er:

  • Wienerbrød
  • Rundstykker
  • Baguetter
  • Croissanter
  • Kanelsnegle
  • Bagels

Og det er kun nogle af de ting man kan få, for listen er langt fra udtømt. Så hvis du overvejer at starte en bagerforretning eller en bagerafdeling til din eksisterende forretning, så er bake off et oplagt valg.
Hvis du dertil gerne vil have bake off til din cafe eller restaurant, kan det også sagtens lade sig gøre. Det er faktisk en fordel at have bake off i cafeer og restauranter, da man på denne måde altid kan sikre sig at have friske produkter tilgængeligt for kunderne.