Du endelig skaffet dig en lækker bil ved hjælp af Mercedes leasing. Nu skal du bare passe godt på den, og måske samtidig finde en måde at tjene nogle af pengene du har brugt på den hjem igen.
Hvis du vil beskytte din bil mod elementerne, men ikke har pengene eller pladsen til en stor garage, so kan du overveje en carport. Carporte har, i modsætning til garager, ikke fire vægge ? alligevel formår de at beskytte dit køretøj rigtigt godt. Normalt bygger folk en carport direkte til huset, så de bruger siden af huset som en beskyttende væg. Afhængigt af hvor du bygger den, og dit eksisterende husdesign, kan huset endda give to vægge til carporten. En af fordelene ved en carport er den ekstra ventilation de naturligt har ? det gør dem langt bedre på de varme sommerdage, end en garage, der ikke har aircondition.
Eftersom vi bor i det kolde nord, har vi godt med sne og is om vinteren. Derfor vil du elske den ekstra beskyttelse, der tilbydes af en carport. Vinden kan ganske vist blæse lidt sne op på toppen af din bil mens den holder i en Carport, men du har du ikke et bjerg af sne der skal fjernes om morgenen, før du kan komme afsted på arbejde.
Sne er ikke den eneste irritation, der kommer fra vintervejret. Is er langt værre at fjerne end sne er. Vintervejret kan hurtigt skifte fra regn til slud, og resultat er at du står med en masse hårdt arbejde i form af at skrabe et tykt lag is af, der er frosset til din forrude. Det kan tage timer at fjerne. Da din tid er værdifuld, vil du hurtigt opdage, at tiden du sparer ved at carporten beskytter din bil mod elementerne er alle pengene værd. Det er slut med frosne døre og ruder man ikke kan se ud af, når først bilen er parkeret i under et tag.
Vejret er uforudsigeligt, og en dejlig forårsdag kan pludselig blive til et mareridt af hagl. Disse små kugler fra himlen kan forårsage stor skade på din bil. Det meste af tiden er skaden mindre end din selvrisiko, så der er ikke hjælp at hente fra forsikringen. Selv hvis forsikringen dækker, betyder det blot en højere præmie der skal betales fremover. Du bevarer bilens skønhed og godt et års service, når du tilføjer en carport til dit hjem.
Stærk vind i stormvejr har det også med at slide på bilen, og blæser snavs overalt. Carporte kan hjælpe med at forhindre nogle af de skader, der er forårsaget af stormvejret. Mens en slem storm stadig kan forårsage skader på dit køretøj med store sten og tungt affald, kan det samme ske, hvis du er parkeret i en garage. Carporten tager toppen af skaderne ligeså vel som en garage gør det.
Solen er vidunderlig, medmindre du er en nymalet bil – så det solen nemlig blegne farven og lade bilen se sløv og gammel inden for få år. En carport beskytter din bil mod den slags skade og hjælper dig med at beskytte din den investering, din bil nu engang er. Ved at sørge for daglig beskyttelse, holder du bilen så ny som den dag du købte den i de kommende år. Det hjælper også med at forhindre de brændende varme sæder, der brænder dine ben når du først sætter dig ind i bilen.