De bedste bøger om Charles, prins af Wales

0
54

Prins Charles er den længst siddende tronfølger i britisk historie og et elsket ikon i hele verden. Selv om hans livshistorie er velkendt af mange, er der stadig masser af spændende detaljer at afdække. Hvis du er på udkig efter interessant læsning om denne ekstraordinære kongelige figur, så søg ikke længere! Her er nogle af de bedste bøger om Charles, prins af Wales.

The Prince of Pleasure and His Regency 1811-1820 af J.B. Priestley: The Prince of Pleasure and His Regency 1811-1820 af J.B. Priestley
Denne bog fortæller historien om prins Charles i regentperioden – fra 1811 til 1820 – da han stadig var en ung prins under uddannelse. Den giver et fascinerende indblik i, hvordan den kommende konge navigerede rundt i politisk uro, skandaler, begivenheder i det høje samfund og personlige forhold i denne vigtige periode i hans liv. Denne bog er ideel for læsere, der ønsker at lære mere om Charles’ formative år, før han besteg tronen.

Prince Charming: The Early Years af Anna Pasternak

Prince Charming tager læserne med på en intim rejse ind i Charles’ liv fra fødslen og frem til hans ægteskab med Lady Diana Spencer i 1981. Gennem interviews med familiemedlemmer og venner tegner Pasternak et levende billede af, hvordan det var at vokse op som kongelig prins, og giver et unikt indblik i Charles’ personlighed og forhold til sine forældre. Denne bog vil helt sikkert blive et hit hos alle, der er interesseret i at lære mere om en af Storbritanniens mest elskede kongelige.

Den kommende konge af David Starkey

Denne bog følger prins Charles’ udvikling fra en oprørsk ung prins, der var fast besluttet på at sætte sit eget præg på historien, til en moden og klog leder, der er klar til at påtage sig det ansvar, der følger med at være konge. Denne bog, der bygger på arkivkilder og interviews med hans nærmeste, giver et autoritativt indblik i, hvordan prins Charles har udviklet sig, siden han blev kastet ud i det offentlige liv som treårig.

Hvis du er på udkig efter spændende læsning om en af Storbritanniens mest berømte kongelige, vil en af disse bøger om prins Charles give dig time efter time med fascinerende læsestof! Uanset om du er interesseret i at lære mere om hans barndom eller få et indblik i, hvad der skal til for at blive konge en dag snart, så tilbyder disse bøger noget for enhver kongelig historiefanatiker derude! Så vent ikke – hent en (eller alle!) i dag og start din rejse for at lære mere om denne bemærkelsesværdige mand!