Det er svært i dag at finde en dansker, som ikke har en smartphone, og det er næsten lige så svært at finde en, som ikke er udstyret med et forholdsvis godt kamera, som formår at tage mindst lige så gode billeder som et standard digitalkamera. At vi altid har et kamera med os på farten, gør også, at vi hele tiden ligger inde med et kæmpe fotoalbum, som vi sjældent får kigget på. Det er blevet helt naturligt for os at tage billeder af alting, så vi glemmer hurtigt, at vi har taget, og de går derfor ofte i glemmebogen. Og det er en skam, for hvis man tager sig tid til at kigge efter i alle sine albums, vil man opdage, at de er proppede med masser af gode minder og oplevelser, som du med stor sandsynlighed allerede havde glemt. Du har taget de forskellige billeder, fordi situationerne af den eller den anden grund var sjove, spændende, mindeværdige øjeblikke, som fortjente at blive husket, så hvorfor ikke gøre mere ved dem? Du tænker måske, hvordan du dog kan gøre det, for man fremkalder jo ikke som sådan billeder mere. Eller gør man? Med en flot og stilren fotoplakat kan du nemlig gøre netop dette. En fotoplakat er ikke fremkaldelse af billeder på den gammeldags facon, men er i stedet én stor plakat, der indeholder lige præcis de billeder, du har udvalgt.

En fotoplakat er spækfyldt med minder og gode oplevelser

En fotoplakat er dit personlige værk fyldt med alle de sjove og spændende billeder, du har liggende på din telefon eller tablet. Du bestemmer selv, hvor mange billeder der skal på, og om der eksempelvis skal være et tema. Det kan være, du har haft verdens bedste fere på Mallorca, og du derfor har tonsvis af lækre billeder, som alle fortjener en plads på din fotoplakat. Det kan også være, du netop er blevet mor og ønsker at lave en fotoplakat med en masse skønne fotos fra dit barns første år. Mulighederne er mange, og du kan skabe din fotoplakat lige, som du ønsker den. En fotoplakat er nemlig dit moderne fotoalbum, som er lige til at hænge op på væggen i stuen, på kontoret, på børneværelset, eller hvor du nu lige synes, der mangler lidt personlig indretning og en god portion kærlighed.

En fotoplakat er også perfekt som gave til for eksempel bedsteforældrene, din bedste ven, din kæreste til jeres årsdag, eller måske dine rejsekammerater fra en fed ferie. Du kan skabe den i forskellige størrelser og selv vende og dreje billederne, og til sidst kan du som kronen på værket vælge en flot og stilren ramme, så du med posten modtager et færdigt produkt, som er lige til at hænge op eller tage med som verdens bedste gave.