En god bog er ikke det værste, man har. Slet ikke hvis den er spændende og underholdende og ovenikøbet giver en noget at tænke over. Der er så meget god litteratur og så meget, der er værd at læse. Noget er for de få indviede, og noget er helt afgjort for alle. Er du på udkig efter bøger i den sidste kategori, så er her et godt bud på en forfatter, der virkelig har taget verdens læsere med storm. Han har skabt debat, og han er blevet filmatiseret.

De kendte Dan Brown bøger er blevet læst af millioner af mennesker verden over. Den kendte engelske forfatter fra New Hampshire har et stort og elsket forfatterskab bag sig. Især hans serie om professoren Robert Langdon er kendt i vide kredse. Mange har sikkert hørt om ?Da Vinci Mysteriet?, som er anden bog i serien, der også omfatter ?Engle og Dæmoner?. Dan Brown bøger er guf for folk, der elsker at læse og følge med i spændende eventyr i thrillergenren.

Født i 1964

Forfatteren bag de elskede Dan Brown bøger ville oprindelig have været sanger og sangskriver, men endte, heldigvis for os læsere, med at blive forfatter til nogle af de største bestsellere i nyere tid. Han sætter sig ved skrivepulten kl. 4 hver morgen og holder sig i form med strækøvelser og armbøjninger. En sund mand, med andre ord.

Hvis du læser Dan Brown bøger vil du blive opslugt af den spænding, historierne opbygger, og de ofte historiske universer de udspiller sig i. Dan Brown bøger er lette at læse og dog alligevel fulde af tankevækkende stof.

Nyd din bog

Når man skal læse Dan Brown bøger, så kan det anbefales at sidde godt, så man kan læse længe. For det kan være noget af en udfordring at lægge bøgerne fra sig, når man er ved at gå ud af sit gode skind af spænding. For hvis der er noget, der kendetegner Dan Brown bøger, så er det spænding. Men sidder man godt, og har man måske en god kop te eller kaffe ved hånden, så kan man læse i timevis og glæde sig over historierne.