En feltguide til voksenlivet

0
57

Hvad vil det sige at blive voksen? Hvornår lærer vi af vores fejl? Nåede vi alt det, vi ville? Tog vi de rigtige beslutninger i livet? Dette er spørgsmål, som langt de fleste af os stiller os selv, når vi træder ind i nye kapitler af vores liv. Spørgsmål, som vi stiller, når vi bliver ældre, hvor både krop og sind forandrer sig. Det er spørgsmål, som vi alle brænder inde med, men som vi sjældent siger højt, men trænger du til at blive klogere på dig selv og ligeledes andre, er det måske på tide at dele dine bekymringer og erfaringer med andre mennesker.

Livsspørgsmål rumsterer i os alle, og ofte er nøgleordet: perspektiv, hvis vi vil åbne vores hjerter for selvkærlighed og accept af det, som sker indeni os og udenpå. Et perspektiv som journalisten, Petra Nagel, sætter ord bag tanker i bogen: Ting, jeg har lært, da det var for sent.

Beretninger om voksenlivet

Du kender hende for programmer som, “Petra dater hele verden”, “Petra elsker sig selv”, og “Petra får en baby”. Petra Nagel er dansk journalist og tv-vært på Tv2, og er kendt for sin letsindige og ærlige persona, som af flere omgange har optrådt på dine skærmflader.

I programmerne undersøger og kortlægger Petra Nagel datinglivets sandheder, opnåelsen selvkærlighed og sin første graviditet. Men med sin bog, “Ting, jeg har lært, da det var for sent”, forsøger Petra Nagel at berette om en række livsomgængelige spørgsmål, som hun har måtte tage stilling til i takt med at blive ældre.

Bogen beskrives som værende en åbenhjertig, inspirerende og lattervækkende fortælling om alle de ting, som Petra Nagel gerne ville have vidst, da hun var 20 år gammel, og skulle træde ind i voksenlivet.

Petra beretter om alt fra historier om ungdomslivet, venskaber, kærester, oplevelser og erfaringer, som hun har tilegnet sig igennem tiden, og bogen giver et ganske godt indblik i, hvad det vil sige at blive klogere med alderen. Petra Nagel sætter på bedste vis perspektiv på tilværelsen, og giver læseren et ærlig indblik i den livsrejse, som hun igennem årenes gang har været på.