Tillykke! Du har besluttet dig for at sælge dit hus og bygge et hjem i en ny bolig. Det er spændende, du glæder dig og har måske sommerfugle i maven over det. Men inden du popper champagnen og holder flyttefest kan det være en rigtig god idé at lavet en tilstandsrapport til hus så du ikke bliver stillet til ansvar for fejl efter du er solgt boligen.

Du har ansvar for mangler og skader ved dit hus i op til 10 år efter du har solgt! Det kan du nemt slippe for med en tilstandsrapport til hus som vurderer tilstanden på boligen og rapporterer om eventuelle fejl og mangler. Rapporten er ikke et krav, men den kan give dig ro i maven og overblik over hvilke mangler der burde rettes op på og hvilke der er mindre nødvendige at fixe.

Vurderingen giver køberen information om husets tilstanden på forhånd og det frigør dig for ansvaret når du har solgt. Så slipper du for bekymringer når du er flyttet ind andetsteds og startet et nyt liv dér.

Faglig og effektiv vurdering  

Tilstandsrapport til hus bliver udført af fagligt dygtige byggesagkyndige, som har kvalitet i højsædet. Det behøver ikke at være kringlet eller tidskrævende at få lavet vurderet huset; når du kontakter os online eller fysisk aftaler vi en tid der passer dig til at få lavet rapporten. Så sender vi en byggesagkyndig ud til dig.

Du får allerede tilsendt rapporten inden 48 timer fra besøget. Så er du ét skridt tættere på at få solgt dit hus og starte flyttefesten. Undervejs i besøget tager den byggesagkyndige sig også tid til at forklare skaderne for dig, så du kan føle dig tryg i at have de nødvendige informationer om husets tilstand.

Sammen med tilstandsrapport til hus har du også mulighed for at et el-eftersyn eller vurdering af energimærke til. Der er penge at spare ved at købe en pakkeløsning og få et mere komplet overblik over huset.

Du er altid velkommen til at kontakte Boligtjek og tage en uforpligtende snak omkring dit behov. Lad os hjælpe dig så du kan få ro i maven når du sælger hus.