At have en dejlig have med møbler i, er en af livets store fornøjelser. Intet slår at sætte en grill op, og nyde sommervejret med en god flaske Moet og alle vennerne. Men når vejret begynder at være knap så dejligt, skal du beskytte dine udendørs møbler. Den mest praktiske måde at gøre det på er med et simpelt Overtræk til havemøbler. Her er 5 grunde til, at et overtræk er værd at investere i:

  1. Beskytter mod vådt vejr. Regn og sne kan beskadige dine møbler meget hurtigt, især hvis de er lavet af metal. Ved at dække dine møbler til, kan du holde rust væk, undgå at træ rådner, og at der gemmer sig diverse dyr i stoffet.
  2. Beskytter mod blade og snavs. Blade og snavs kan ødelægge overfladen på dine møbler. Snavs virker som sandpapir og fjerner maling og lak over tid. Blade, der er efterladt på møblerne når falder ned kan plette eller “ætse” overfladen væk på dine haveborde og stole.
  3. Beskytter mod solen. Solens ultraviolette stråler kan få dine havemøbler til at falme og forringes over tid. Nogle mennesker kan lide det falmede udseende, især med teakmøbler, men hvis du vil beskytte overfladen, har du brug for et overtræk.
  4. Beskytter mod vind. Vind kan føre snavs og sand med stor kraft over dine møbler, hvilket forårsager sandpapir-effekten jeg nævnte tidligere. Kraftig vind kan også vælte borde og kaste stole hele vejen hen til naboen. Havemøbel-overtræk – hvis det er lavet af det rigtige materiale og vægt, kan hjælpe med at forhindre dette i at ske.
  5. Beskytter udseendet på din terrasse. Intet ser værre ud, end udendørs møbler, der er snavsede og har grimme brune blade på sig. Du kan finde omslag i forskellige farver og stilarter, der vil forbedre udseendet af din have, samtidig med de beskytter dine øbler. Hvis blade og snavs lægger sig op overtrækket, kan du rengøre det let og hurtigt, uden frygt for at beskadige dine møbler nedenunder!

Et godt overtræk til dine havemøvler kan holde dine dyre møbler i god stand i årevis, og holde haven flot og velholdt året rundt med minimalt arbejde.

Du skal dog være opmærksom på, at man ikke altid kan købe det billigste overtræk og tro, at alle fordelene kommer med af den grund. Fuldstændig ligesom der er forskel på den billige mousserende vin nede fra discount-butikken, og den ægte flaske Champagne der hives frem til festlige lejligheder, så kan billigt overtræk også skade helhedsoplevelsen. Det er ikke kun en forskel i selve kvaliteten ? billigt overtræk kan godt ske at kunne beskytte dine møbler, men det får dine havemøbler til at se billige og plastik-agtige ud i de måneder på året, hvor solen ikke skinner hver dag.