Find de bedste sækkestole

0
65
Sækkestol

Sækkestole er bl.a. en favorit hos børnene og sækkestole bruges meget i børnehaver. De er dog også blevet populære blandt de voksne og dermed er firmaer, som f.eks. Fatboy skabt til formål af at fremstille sækkestole til voksne. Der findes i dag mange forskellige slags sækkestole til vidt forskellige priser. Men hvilke er de bedste?

Fatboy

Fatboy er et firma, der bl.a. producerer sækkestole til høj kvalitet. Historien om Fatboy går tilbage. I 1998 designede den finske designer Jukka Stetälä en sækkestol, som ikke lignede de andre. Navnet Fatboy stammer ikke fra formen af en sækkestol, men efter artisten Fatboy Slim. Dette navn var på et CD-billede, som Setälä modtog i slutningen af 90’erne. Dette gav ham inspirationen til navnet: Fatboy the Original. Den hollandske mand Alex Bergman så en stor potentiale i den finske sækkestols design og i 2003 fik han rettighederne til at sælge produktet. I de sidste 15 år har Fatboy udviklet sig stort. Sækkestolen er ifølge dem, en absolut helt, men de producerer dog også andet end Fatboy sækkestole. De producerer i dag alt fra lamper til tæpper. Fatboy the Original er i dag tilgængelig i over 60 lande.

Hvilken sækkestol skal jeg vælge?

En Fatboy sækkestol kan købes til voksne og børn. Sækkestolen består af mindst 3.542.879 EPS perler i hver sækkestol. Disse perler vil desuden følge formen af din krop, så du sidder perfekt. Du får top komfort med en Fatboy sækkestol. Sækkestolen passer desuden til de meste indretning da den kan fås i over 20 farver. Sækkestolen er desuden lavet af nylon og er vand og snavs resistent. Sækkestolen vejer omkring 6,8 kg og er 180×140 cm. Sækkestolene, som Fatboy producerer, kan desuden også købes i form af en indendørs sækkestol eller en udendørs sækkestol.

Vil du nøjes med billigere sækkestole kan du også tjekke sækkestolene hos Cosmo. Disse er fremstillet i kraftigt og slidstærkt materiale, som gør den ideel som møbel på ungdomsværelset. En Cosmo sækkestol er fyld med polystyrenkugler.

En sækkestol skal du vælge efter behov. Har du brug for en sækkestol med god komfort, så bør du investere i en sækkestol i den dyre ende. Du skal desuden også finde en, der er fyldt godt til med EPS perler. Sækkestolene findes i mange farver og du kan derfor have dem stående i stuen eller i børneværelset.

Der er også forskel på udendørs og indendørs sækkestole. Du kan ikke nøjes med en og bruge dem i begge tilfælde, da udendørs sækkestole er produceret til at kunne holde udenfor. Her er de altså ekstra vandresistente og er også mere afvisende overfor snavs.

Der findes mange sækkestole i forskellige former. Nogle er formet, som andet end en pose. Det er bare om at gå på jagt og se, hvad der bedst tilfredsstiller dine behov.