Featured billede: 

Indholdsbillede: 

Der er mange tidspunkter i livet som bør foreviges. Det er minder med børnene, tider der har været lykkelige, samt tidspunkter hvor der er sket noget stort i ens liv. Mange mennesker vil gerne have holder minderne i live til evig tid og huske dem, som værende de bedste tider nogensinde. Minderne forbliver selvfølgelig i sindet, men igennem langt liv skal hjernen og lagre mange informationer. Derfor giver det naturligvis mening at tage fotos, som man altid kan kigge på og mindes disse lykkelige stunder.

Nu til dags tager mange folk billeder på deres telefoner. Af alting og ingenting. Men én ting er sikkert, fotoene har stadig ofte det samme formål, nemlig at mindes stunder igennem hele livet. Men dét at have fotos som er fremkaldt, er noget helt andet, selvom mange måske vil mene det er lidt old-fashioned. Men fremkaldte fotos, går altså aldrig helt af mode. Har du nogle fantastiske fotos fra gode tider, som du gerne vil forevige og give i gave til en som du holder af, så kan du med fordel få lavet en personlig fotogave.

Et hav af muligheder indenfor fotogaver

En fotogave behøver ikke nødvendigvis være et fremkaldt billede, som kan hænges op. Hos Wanapix, kan du nemlig designe sjove fotogaver på mange måder, både på f.eks. materialer, men også på stof. Du kan eksempelvis give en flot mulepose med sjove billeder i gave til en god ven eller veninde. Hvis du leder efter den perfekte gave til smykke-elskeren, så kan du måske overveje et armbåndsur med et flot foto i. Hos Wanapix, kan du skam også finde flotte og personlige mors dags gaver, som med sikkerhed vil gøre din mor glad på denne specielle dag.

Kreative ideer til gaver

Gaver behøver ikke altid være de samme. På Wanapix, kan du også gøre noget ekstra ud af en slik og chokoladeæske med personlige fotos. Du kan desuden også give din mor, din far eller en anden du holder af, en flot t-shirt eller et andet stykke tøj med mindeværdige fotos.

Det er kun fantasien som sætter grænser

Listen er lang over de gode gaveideer, men udover de ovennævnte produkter hos Wanapix, så kan du endvidere også købe disse produkter på siden.

  •       Foto-cover til mobil
  •       Superkappe til voksne med foto
  •       Foto-puslespil
  •       Nøglering
  •       Fotoblok i plexiglas
  •       USB-stik
  •       Tørklæde
  •       Smykke med foto

Som du kan læse, så er der nærmest ingen grænser for, hvilke sjove og følsomme gaver man kan give til én eller flere man holder af. Du behøver naturligvis ikke kun at købe gaver til andre, måske har du selv lyst til at gøre noget særligt ud af nogle udvalgte fotos, og give dig selv en gave.

Den perfekte gave findes ikke… eller gør den?

Findes der nogle mere personlige gaver at give din mor til mors dag, end noget der har med lykkelige stunder at gøre? Det er meget tvivlsomt, og i stedet for at købe den samme chokolade som sidste år og en buket blomster, så kan du jo overveje netop en flot foto-gave. Du kan også forkæle din mor ekstra meget i år ved både at give hende blomster, chokolade, en personlig fotogave og måske invitere hende ud på en lækker middag. Mors dag er en særlig dag, der i den grad skal fejres for de kære mødre.