Vi danskere er glade for vores hjem. Hjemmet må gerne tage sig smukt ud, med pæne møbler, flot indretning og smukke vægge, lofter og gulve. Det må gerne have et personligt touch, så man kan se hvem der bor der, eller en stil, som er genkendelig fra rum til rum. Vores gæster skal føle sig godt tilpas, når de besøger os. Og det må gerne se velholdt og godt vedligeholdt ud. Her spiller gulvene en stor rolle. De skal være rene, smukke og blanke over alt.

Hvis noget giver nyt liv til et hjem, så er det smukke, nylakerede gulve. Med Junckers gulvlak får du et virkelig godt resultat. Junckers gulvlak forsegler gulvet med en hinde, så det bliver robust og slidstærkt. Der findes flere grader af blankhed, alt efter hvad du foretrækker. Du kan få et skinnende blankt gulv, eller et mat, hvis det er det du ønsker. Uanset hvilken blankhed/mathed du vælger, så giver Junckers gulvlak en virkelig god beskyttelse, der holder længe.

Gør gulvene rene før du lakerer

Hvis du skal lakere dine gulve, så er det vigtigt, at de er rene først. I nogle tilfælde er det måske bedste at afhøvle gulvene, før du lakerer. Sørg for at lade gulvene tørre ordentligt op, inden du giver dem Junckers gulvlak. Så får du det bedste og smukkeste resultat. Et resultat, du vil kunne glæde dig over i lang tid fremover.

Vælg en lak, der passer til gulvet. Er det et område, hvor der er meget trafik, så køb en meget slidstærk olie. Du kan læse en grundig vejledning på Decofarvers hjemmeside. Det er altid godt at være grundig og omhyggelig når man lakerer gulve. Det er ikke svært, hvis man blot følger nogle meget enkle forskrifter.

Det smukke hjem med de flotte gulve

Når du har lakeret gulvene med Junckers gulvlak, så husk at give dem tid til at hærde og tørre ordentligt igennem. Tager man et gulv i brug før det er færdighærdet, så risikerer man at lave skader i lakken, så man skal til at begynde helt forfra. Så hellere give lakken den tid det skal have.