De fleste husstande i dag har Wifi, og det er ikke uden grund. Wifi er nemlig en af de grundlæggende teknologier, der gør det muligt for at forbinde os med verden omkring os. Men Wifi kan også gøre meget mere end det. Med de rette produkter kan du f.eks. gøre dit hjem mere "smart".
Et "smart" hjem betyder, at du kan styre forskellige elektroniske ting i dit hjem via trådløs fjernstyring. Ofte er det via en devise som f.eks. din telefon eller via din stemme. Vi har samlet en oversigt over produkter, der kan gøre dit hjem mere ?smart?.

Philips hue

Et eksempel på et produkt, der kan gøre dit hjem mere ?smart? er philips hue. Med Philips hue kan du styre lyset i dit hjem via din smartphone. Det betyder, at du kan tænde og slukke for lyset, uanset hvor du befinder dig. Du kan koble alt lys i huset op på Philips hue, og dermed styre det hele med ét system.

Nest

Nest er et andet eksempel på et produkt, der kan gøre dit hjem mere "smart". Nest er en termostat, der kan styres via din smartphone. Det betyder, at du kan tænde og slukke for varmen i dit hjem, uanset hvor du befinder dig. På den måde kan du f.eks. tænde for varmen, inden du kommer hjem, så der er varmet op.

Amazon Echo

Amazon Echo kan også gøre dit hjem mere "smart". Amazon Echo er en voice-controlled speaker, der kan styre mange af smart-produkterne i dit hjem. Det betyder, at du kan tænde og slukke for lyset, varmen og meget andet via din stemme.

Google Home

Google Home kan ligeledes gøre dit hjem mere "smart". Google Home er også en voice-controlled speaker, der kan styre mange af de samme smart-produkter i dit hjem. Du kan altså tænde og slukke for lyset, varmen og meget andet udelukkende ved hjælp af din stemme.

Apple HomeKit

Apple HomeKit er et eksempel på et produkt til telefonen, der kan gøre dit hjem mere "smart". Apple HomeKit er et system, der gør det muligt for dig at styre mange af smart-produkterne i dit hjem via din iPhone eller iPad. Du bruger blot styresystemet manuelt fra dit device.

IFTTT

IFTTT er anderledes eksempel på noget, der kan gøre dit hjem mere "smart". IFTTT er en service, der gør det muligt for dig at oprette "recipes" (opskrifter), som kan styre smart-produkterne i dit hjem. Det betyder, at du opretter en ?recipies? til f.ek. at tænde og slukke for lyset.