Der er ingen tvivl om at det kan mærkes at sommeren er langt væk, og at vi (ligesom størstedelen af tiden i Danmark) er præget af gråt og kedeligt vejr. Selvom at vi som danskere ofte altid drømmer om bedre vejr forrude, så kan det grå vejr alligevel noget. Lad det grå vejr inspirere dig til at gå i gang med indendørs kreative projekter, og nyd tiden til at udfolde dine kreative evner. Det bliver med garanti hyggeligt, og du kan snildt inkludere hele familien hvis du vil. 

Danmark er et land som kommer med meget gråt vejr. Det kan man desværre nok hverken komme udenom eller gøre særlig meget ved. Mange danskere oplever at de bliver nedtrykte og får såkaldt ?vinter depression? når det bliver dårligere vejr og mere mørkt udenfor. I stedet for at lade det dårlige vejr påvirke dig negativt, kan du udnytte muligheden for at udfolde dine kreative evner. Hvorfor ikke udnytte gråvejret til at komme i gang med nogle kreative projekter, og have det sjovt med en masse kreativt. Sådan kommer du i gang. 

All around tusser kan klare alle jobs

Hvis du gerne vil i gang med at være kreativ, bør du helt klart anskaffe dig nogle Posca tusser. Posca tusser er en vandbaseret tus, som kan bruges på næsten alt overflade og som holder utrolig godt. Med Posca tusser kan du dekorere alt fra glas, til sten, til tøj, til møbler og meget meget mere. Så hvis du føler for at pifte nogle hverdagsting op, eller har et helt særligt projekt i tankerne så er det Posca tusser du skal have fat i. 

Brug indendørstiden på at lære at sy

Der er mange måder man kan være kreativ på, og det er netop det som er det magiske ved ordet kreativitet. Det kan være mange forskellige former for kreering af noget, og det behøver ikke være andet end sjovt. Hvis du har mod på det kan du bruge tiden indendørs på at lære at sy. Det kan både