Er vasken stoppet til eller flyder dit toilet over? Der kan være mange situationer hvor man har behov for akut hjælp til ting og sager med kloakken i hjemmet og derfor ser vi her nærmere på hvad du kan gøre i de situationer hvor du tydeligvis får at mærke at der findes et kloaksystem som muligvis ikke fungerer helt optimalt.

Få akutkloakservice hvis uheldet er ude

Det er ikke hver dag at man tænker over at man overhovedet har et kloaksystem til boligen. Faktisk er det slet ikke noget man bør mærke til hvis tingene bare fungerer. Desværre sker der i ny og næ det, at kloakledningerne har set bedre dage og du kan få brug for akut kloakservice.

Når du kan se at du ikke har noget at stille op i forhold til problemer med kloakken i boligen længere, så kan det være nødvendigt at få din lokale kloakmester forbi for at hjælpe dig videre i teksten. Som regel vil man i forbindelse med en stoppet kloak skulle have en slamsuger ud, men mange har faktisk også stor glæde af det der kaldes for kloakspuling.

Kombinationen af spuling og sugning er klart anbefalet

Kloakspuling gør lidt det modsatte arbejde som en slamsuger, for her spules der nemlig med et højt tryk ind igennem hele kloaksystemet, hvor en slamsuger vil suge eventuelle propper i systemet til sig. Begge ting kan virke, men med kloakspuling er der større sikkerhed for at man kommer helt ind i de mindste kroge og sprækker og man kan derfor have en følelse af at det er mere effektivt i længden med en spuling.

Kloakspuling kombineret med en slamsuger er dog det der kan anbefales hvis man vil være sikker på det absolut bedste resultat af rene systemer og det behøver ikke at vente til du oplever propper i systemet. Du kan med fordel få din kloakmester til at rense dine kloakledninger allerede inden der er nogle problemer, så du ikke skal risikere at stå med akutte problemer som sjældent kommer sig belejligt.

Du kan ved akutte situationer prøve at skylle systemet selv med kogende vand ? måske det kan gøre at du ikke behøver akut hjælp og i stedet kan spare lidt penge på at vente til det bliver lidt billigere at få besøg af din kloakmester.