Hvor street møder fashion

0
476

Er du til den mørke side i din tøjstil. Det tunge beat og den fede street vibe? Og er du samtidig bevidst om hvor meget fedt design betyder for den rigtige approach? Du kan få så meget coolness hvis du går efter de rigtig fede mærker i luksusklassen. Hvor design og kvalitet møder det mørke, mystiske og vilde. Det er sejt at se på uden at se billigt ud. Det er klasse så det stinker langt væk af god stil. Du kommer til at stråle af mørkets vibe.

Når du bevæger dig igennem gaderne, i tøjet fra Philipp Plein, udstråler du gadens egen tone. Der er panterkvalitet og gangsterstil over den, der færdes i tøj fra Philipp Plein. Men ikke det alene. Outfit fra Philipp Plein er luksus fra øverste hylde og det ses og stråler ud af hver en fiber. Det er design på meget højt plan, selvom det er mørkt i sit udtryk. Bedste stoffer og flot grafisk sans præger tøjet fra Philipp Plein.

Din favorit t-shirt

Du vil elske at klæde dig i de seje t-shirts fra Philipp Plein. Der er mange favoritter at vælge imellem. Du finder helt sikkert noget, der passer til din personlige stil. Og selvom tøjet fra Philipp Plein er typisk street, så er det også superfedt at gå med på jobbet. Der er så sygt meget stil over kollektionen fra Philipp Plein, at du kan gå med det alle steder, og altid få respekt.

Det mørke tøj fra Philipp Plein er designet med en stil, som rammer lige ned i den nye tid. Der er gangsterstil og diamanter på dødningehovederne og farveholdningen er totalt underground. Men hele tiden på en cool måde, der ikke gør det til rendesten, men til fashion style i høj klasse. Tøjet fra Philipp Plein kan mikses indenfor kollektionen, men også med andre fede mærker.

Din stil fra top til tå

Tøj fra Philipp Plein er eksklusiv luksus i høj klasse. Det er mørk stil og dunkel vibration fra asfaltens engle. Og selvom det er mørkt og dystert, så er det super behageligt at gå med.