Måske er du ved at indrette børne ? eller babyværelse for første gang, fordi der er en lille ny verdensborger på vej, eller også er du ved at lave om på et eksisterende et ? muligvis fordi din søn eller datter er vokset fra det sådan, som det ser ud nu. Det er sjovt at lave om og indrette, men der er noget særligt over netop børneværelset, fordi det for alvor giver anledning til minder, tanker og fordybelse. Venter du dit første barn, går du sikkert og forestiller dig en hel masse om, hvordan det mon bliver, når din baby skal derind for første gang, og er du ved at lave et babyværelse om et rigtigt børneværelse, har du helt sikkert en masse minder fra den første tid, hvor dit barn netop var kommet til verden, og alt var nyt for både ham/hende og jer. Derudover kan det være en rigtig sjov proces at indrette netop dette rum i boligen, fordi der her ikke er så mange begrænsninger, som der kan være i hjemmet andre værelse. Her er plads til leg, fantasi, fest og farver, og det er kun dig selv (og dit barn), der sætter grænserne for, hvor vildt det må blive.

Husk nu disse få, men ret så vigtige ting..

Selv om der er forholdsvis frit spil, er der alligevel nogle ting, som er rigtig gode at tage hensyn til eller overveje i selve indretningsprocessen. Dette gælder både, hvis du har tendens til at gøre det hele for ?pænt?, men så sandelig også, hvis du godt kan komme til at lade dit indre legebarn løbe af med dig. Det er nemlig vigtigt, at der er gode faste rammer, som skaber de bedste betingelser for dit barn, når han eller hun er på sit værelse. Dette kunne for eksempel være et godt og solidt skrivebord og tilhørende stol, så dit barn har gode muligheder for at sidde ordentligt under lektielæsningen. Derudover skal der være god belysning, så øjnene ikke irriteres og kommer på overarbejde.

Gør det gerne lidt hyggeligt med levende blomster i vindueskarmen. Selv om det er noget, som dit barn måske ikke direkte ser, er det med garanti noget, der bidrager til den samlede atmosfære og energi i rummet.

Nu er det væggenes tur. Tag et kig på dem ? mangler der noget? De fleste glemmer tit væggene og kommer desværre kun til at fokusere på det på gulvet og på møblerne, men det er vigtigt, at de 4 vægge, der udgør de fysiske rammer, er lige så hyggelige og behagelige som resten af rummet. Her er børneplakater vejen frem, for børneplakater skaber den hyggeligste stemning! Børneplakater kan selvfølgelig være mange ting og variere i form og udseende, og derfor kan du helt sikkert finde børneplakater, der matcher lige netop den stil, du har kørende. Børneplakater sætter virkelig prikken over i?et i rummet, og du kan få dem mange steder på nettet og til ret så billige priser.