Det handler om fine vine, og hvad jeg plejer at kalde ?vinens magi?. Der er så mange måder, at nyde Vin på, og når du tilføjer vin til bestemte aktiviteter, opstår der magi. Beroligende, afslappende og stress-nedsættende vin magi!

Jeg vil her nævne en række aktiviteter, hvor det, at nyde godt af et glas vin, virkelig frembringer vinens magi!

 

Et afslappende bad

Det starter rolige tanker, i et meget varmt boblebad og et glas fin vin. Måske en mørk og rig rødvin, eller en beroligende (og ikke for sød) hvidvin. Nogle tændte stearinlys for at sætte den rigtige stemning, og et rum du selv har indrettet for at skabe maksimal ro og hygge. Et sted hvor du kan slappe af, og bare være dig selv. Det er her, du kan glemme det daglige stress, problemerne fra dagens arbejde på kontoret, eller måske den hårde dag med børnene. Hvis du ikke har et badekar, så kan en god Hay stol, i et stille hjørne, også gøre det ? så længe der ikke er nogen forstyrrelser, og du kan sidde afslappet og behageligt så længe du har lyst til det.

Du har ventet længe på, at kunne få denne alene tid. Tid til dig selv, din dine vin, og måske en god bog. Din tid til lidt fred og ro. Hvor du bare kan trække vejret … Du kan tilføje noget mere varmt vand til badet, fylde endnu et glas med lækre dråber, og bare forlænge freden.

 

Magi førende til romantik

Et andet sted vinens magi sparker ind, er når du søger at skabe et romantisk øjeblik med din elsker. Lok dem ned i det varme bad, du har forberedt, fuldstændig med den hensigt, at skabe en romantisk aften for bare jer to. Væk fra alt og alle. Ingen mobiltelefoner, ingen computere, ingen tv – bare jer to, og et par fine vine, og så vil der helt sikkert opstå magi. I kan slappe af, og bare være sammen.

Mens kvinder umiddelbart er større fans af bade end mænd, er der ikke nogen, der ikke nyder et varmt bad og et glas fin vin. Det er ikke kun for kvinder. Giv det et forsøg, og du vil opdage, at næsten enhver mand vil se beroliget ud, og se værdien af, at være alene med dig, med et glas fin vin i hånden, mens de beroligende bobler sætter en fantastisk stemning. Når mænd først prøver det, vil de opdage, hvor fantastisk det føles. Ved at I begge kan være afslappede på denne måde, og få komplet fred og ro, vil I blive tættere end nogensinde.

 

Jacuzzi og vin

En fantastisk kombination, hvis du spørger mig. Udendørs, under månen, solen, eller endnu bedre: mens der er solnedgang. Et glas fin vin, og tid til at nyde den friske luft, boblerne og det masserende vandtryk på din ryg. Det er det perfekte tidspunk til at reflektere over din dag, din uge, dit liv. Og til at tænke på fremtiden.