Man sætter sig i sin bedste stol, med en god kop kaffe eller te. Måske en lille skål med kager. Man åbner en god bog, og så lader man sig rive med af handlingen, mens man læser og bladrer og nyder en god historie. Det er klassisk. Det er så godt for det moderne menneske, at få ro på sig selv og fordybe sig. Det er sundt, det kan der vist ikke være tvivl om. Og her er netop krimien ofte en genre man opsøger. For krimien har det hele.

Der er krimier, som næsten er feel good-agtige og så er der krimier, hvor man sidder i åndeløs spænding fra side til side. Opløst sara blædel hører til den sidste kategori. Den spændende krimi, Opløst Sara Blædel er skrevet i et sjældent samarbejde med forfatterne Sara Blædel og Mads Peder Nordbo. Opløst Sara Blædel foregår i Danmark, nærmere bestemt i Tommerup på idylliske Fyn. Der er tale om en kvinde, der forsvinder og en sindsoprivende eftersøgning, som får læseren til at gis at gispe af spænding.

Et virkelig godt plot

Det var forfatteren Mads Peder Nordbo, der kom med ideen til Sara Blædel. Hun havde ellers ikke været særligt interesseret i at samarbejde med andre forfattere, men her gjorde hun en undtagelse. Opløst Sara Blædel har nemlig et vanvittigt godt plot, så det har været godt at samarbejde om at få det tekstlige til at hænge sammen. Opløst Sara Blædel vil give dig en historie med høj intensitet og spænding.

Og hvor herligt er det ikke at sidde trygt i sin lænestol og lade sig rive med af Opløst Sara Blædel? Det er det gode ved litterære oplevelser. Man glemmer tid og sted og forsvinder ind i handlingen med bøger som Opløst Sara Blædel. Og når man lægger bogen fra sig, efter end læsning, er det som at vågne efter en lang søvn.

Velkommen tilbage til virkeligheden

Man skal lige orientere sig, når man har lagt Opløst Sara Blædel fra sig. Åh ja, der er min kop – og småkagerne, dem nåede jeg slet ikke at spise. Jeg forsvandt for en tid.