Det er dejligt at pleje sin hud og gøre den lysende og smuk med lækre plejeprodukter. Den daglige personlige pleje er en stund, hvor mange kvinder har deres eget space og nyder at gøre lidt ud af sig selv. Det er et tidspunkt på dagen, hvor man ikke vil stå til rådighed for nogen. Man møder sig selv i spejlet og finder sig selv, mens man fugter huden med cremer og lægger sin makeup. Man kan næsten sige, at man tegner sig selv frem, når man har sin alenestund foran spejlet.

Produkterne fra ecooking er for dig, der gerne vil have lækker naturlig hud, uden at risikere allergiske reaktioner. De økologiske produkter fra ecooking giver også en god fornemmelse af at være med til at vise hensyn overfor vores dejlige klode og klimaet. Brandet er forholdsvis nyt, men har på kort tid vundet indpas på markedet for sunde hudplejeprodukter med en klimavenlig profil. Og deres virkning er blevet gennemprøvet af et stort publikum, som er meget tilfredse.

Det hele begýndte i køkkenet

Efter en opslidende skilsmisse havde Tina Søgaard tabt sig og hendes hud så træt og udbrændt ud. Hun havde allerede erfaring med hudplejeprodukter, og nu gik hun i gang i køkkenet med at fremstille sine helt egne. Det blev starten på ecooking, og mange af opskrifterne til de lækre produkter kommer fra dette eksperimentarium i Tinas køkken. I dag er brandet solidt funderet, men ånden fra køkkenet findes stadig i hver eneste krukke med de skønne produkter. En ånd, der handler og sundhed og skønhed på en bæredygtig og allergivenlig måde.

Køb de skønne cremer på nettet

Da Tina Søgaard stod i sit køkken og fremstillede de første cremer, havde hun nok ikke forudset, at det ville ende med at blive et efterspurgt produkt. Men nu kan man købe hendes produkter mange steder, blandt andet hos coolshop.dk. Der er en del forskellige at vælge imellem, men på siderne i webshoppen kan man læse om hver enkelt, så man får valgt det helt rigtige produkt til sig selv. Så man kan nyde sin stille stund foran spejlet.