Ny opgradering fra Nissan overrasker

0
54

En bil er ikke bare et køretøj på fire hjul, som kan transportere dig fra A til B. En bil er et stykke design og teknologi, som kan give dig køreglæde og velvære, når du sidder bag rattet. I vore dage er der mange elektroniske hjælpemidler, som giver større sikkerhed på vejene, og bedre hjælp, når du skal navigere på både korte og lange ture. Der er mange parametre i spil, når man skal vælge en ny bil. Det gælder om at vælge rigtigt, for det er ikke hver dag vi køber ny bil.

En Nissan Qashqai er en SUV på meget højt niveau. Nissan Qashqai har været på gaden i nogle år, men den seneste model har fået den helt store tur og fremstår i dag som en sand perle. De teknologiske landvindinger viser sig med det samme du sætter dig ind bag rattet. Det lækre interaktive display i forruden rummer al den nye teknologi, du kunne ønske dig. Og så er den integrerbar med din smartphone og andre håndholdte enheder. En meget innovativ opgradering.

Træk på alle fire

En Nissan Qashqai er en SUV, hvor firehjulstrækket er det store karakteristika. Med træk på alle fore hjul får du et vejgreb og en stabilitet, som mærkes på alle veje. Om det er på landevejene, motorvejene eller hjulsporet i skoven, så holder Nissan Qashqai godt fast i underlaget og sørger for, at du kommer sikkert og stabilt frem til målet.

Og du får den hjælp, du kan tænke dig, når det kommer til navigation, skiltegenkendelse og anden teknologi, der kan gøre din kørsel til en glædelig oplevelse. Alt efter hvilken pakke du vælger, så vil du blive begavet med alle de nye hjælpemidler, du kan tænke dig med denne model fra et af Japans populæreste mærker.

Find Nissan Qashqai i Bilernes Hus

Hos Bilernes Hus i Silkeborg er der altid biler til salg fra Nissan. Også Nissan Qashqai. Det skyldes, at man her er klar over, at biler fra dette mærke kan levere noget af det bedste. Book en tid til prøvekørsel online, så du kan se for dig selv.