Står du og skal til at indrette din lejlighed eller dit hus, og mangler du inspiration til hvordan du kan dekorere de forskellige rum? En nem og billig måde man kan pynte de forskellige rum på, er ved at bruge skønne citatplakater. Du kan finde et væld af disse plakater på Plakatdyr.dk, som forhandler mange forskellige slags boligplakater. Væggene glemmer vi tit at tænke på, når vi skal indrette et nyt rum, men de spiller faktisk en central rolle i endelige helhedsindtryk. Derfor er det vigtigt, at vi tænker vægdekoration ind i indretningen. Der er forskellige måder hvor på man kan lege med væggenes udtryk. Man kan bruge maling, og på den måde skabe dybde i rummet, eller få det til at fremstå mørkere eller lysere. Mulighederne er mange og man kan vælge enten at male en enkelt væg eller gå all in og male alle rummets vægge. Det kommer helt an på hvilken stil man sigter efter. En anden måde at bruge væggene på, er ved at pynte dem med disse citatplakater. Du vil i det følgende afsnit blive præsenteret for forskellige slags citatplakater, og hvor og hvordan man kan bruge dem.

Perfekte køkkencitater

Køkkenet er ofte et sted hvor vi bruger meget tid, da det er her al madlavningen foregår. Når vi bruger meget tid i dette rum, skal indretningen selvfølgelig også skabe en rar og hyggelig atmosfære. Det kan du blandt andet gøre ved at have grønne planter og krydderurter i vinduerne, men du også kan købe en citatplakat og hænge den op i køkkenet. En citatplakat til køkkenet kunne være en plakat med teksten ?Holy Guacamole? eller ?Bon Appetit?, som er både charmerende og sjov. En anden slags citatplakat til køkkenet kunne også være en af de to plakater med teksten ?Kaffe? eller ?Bacon?, som har flotte farver og virkelighedstro illustrationer af det teksten beskriver. Udvalget er stort, og de kan sagtens mixe de forskellige citatplakater til køkkenet.

Pift bryggerset op

Bryggerset kan hurtigt blive et upersonligt og kedeligt rum i huset, så her er der også grund til at hænge en citatplakat eller to op. Den utrolige populære ?Vaskeguide? plakat hører under denne kategori, og passer perfekt ind i bryggerset. Hæng den sammen med citatplakaten ?Vask i dag eller gå nøgen i morgen? og så har du to flotte illustrationer at kigge på, hver gang du ordner vasketøj. Og som en bonus har manden ikke længere nogen undskyldning for ikke at ordne vasketøjet, da han nu har en vaskeguide han kan følge til punkt og prikke.

Lidt humor til badeværelset

Synes du at en sjov citatplakat hører til på badeværelset, så er citatplakaterne på Plakatdyr.dk lige noget for dig. Her finder du nemlig en del humoristiske citater, der passer godt til badeværelset. Du kan for eksempel vælge den sjove ?Naturlig gas kan forekomme? plakat, eller den mere formanende plakat med teksten ?Vask dine hænder?. Du kan sagtens kombinere flere forskellige citatplakater, og de kommer i flere størrelser, så de passer til både det lille og store badeværelse.