Du har helt sikkert haft med brugte biler at gøre før, og har nok en eller anden tilgang til det, som du har lært et eller andet sted. Vi er mange der har en vis interesse når det kommer til brugte biler, og vi har gjort tingene på nogenlunde samme måder i årevis. Nogle af os har lært om brugte biler fra folk der har haft med brugte biler at gøre før os, mens andre har sat sig ind i det gennem skrevet materiale eller en eller anden form for praksis. Vi ved, at vores eksisterende tilgang virker, men det betyder ikke, at der ikke er plads til fornyelse.

Der er ikke tale om en ?ud med det gamle, ind med det nye? proces her. Den måde vi er gået til brugte biler på er god nok til, at vi er kommet til det punkt vi nu engang er ved. Vores eksisterende viden og tilgang fortæller os, at man kan køre mange kilometer i en brugt renault ? det bliver der ikke ændret på, med den nye tilgang til brugte biler. Den nye tilgang til brugte biler tager udgangspunkt i det, der allerede foregår, og er blot en forfinelse.

  1. I den nye tilgang til brugte biler, bliver der for alvor sat fokus på kritisk tænkning. Hvor den gamle tilgang havde en række klare regler: ?Du skal ikke undervurdere levetiden på en brugt Mercedes?, så lægger den nye tilgang op til, at man tager udgangspunkt i en sådan regel, men forholder sig kritisk og er klar til at sige det modsatte. Det handler om at kunne tage ved lære af fortiden, men bringe nutidens lys og omstændigheder ind som en mellemregning, og derved have en tilgang til brugte biler der også virker i fremtiden.
  2. Individualitet fejres i den nye tilgang til brugte biler. Hvad der er sandt for én person når det kommer til brugte biler, er ikke nødvendigvis den fulde sandhed for en anden. Der skelnes imellem de objektive sandheder omkring brugte biler, og så de ting, hvor individet har en rolle i, hvad der subjektivt er den bedste tilgang. Før i tiden krævede det, at man enten var en bestemt type person, eller var klar til at ændre på sig selv og sin måde at tænke på, for at kunne få den ?rigtige? forståelse af brugter biler ? den nye tilgang gør op med dette.
  3. De moderne medier og muligheder har revolutioneret den måde, folk går til brugte biler på. Fra et brugte biler var noget vi lærte om fra folk tæt på, eller fra grå og kedelige materialer, er der i dag et væld af muligheder. Internettet giver os mulighed for at høre det sidste nye om brugte biler, fra folk på den anden side af jorden. Der bruges i dag lyd og video til at kommunikere ud omkring brugte biler, og det giver en helt ny måde at lære om, og forstå, tingene.