At investere i en ejendom kræver en masse penge og har du ikke råd til ejendommen kontakt foretager du en finansiering. Du kan dog faktisk blive rig på det, hvis du udlejer ejendommen. Læs med og se, hvordan du kan gøre.

Når du har kigget på ejendomme til salg, det kan være huse til salg eller lejligheder til salg, og har fundet den perfekte ejendom, så er du faktisk klar til at investere i den.

En investering i en bolig kræver selvfølgelig penge. Du skal derfor være sikker på, at du kan kunne tjene de lånte penge tilbage. Der er mange der tjener en masse penge på boligudlejning.

Desuden falder prisen på en fast ejendom ikke 5-10% på en dag som aktier kan gøre det.

Kontakt evt. en ejendomsmægler, da de sælger faste ejendomme i Danmark. Bed dem derfor kontakte dig, hvis de får noget ind, der passer i dine kriterier. På Børsen kan du også finde ejendomme til salg.

Ejendomsinvestering i Danmarks store byer

Danmark

Du kan enten vælge at købe en lejlighed i de store attraktive byer, København eller Århus, hvor mange leder efter en lejlighed. Har du en lejlighed til leje i København kan du med fordel forvente en masse lejere. I København finder man især studerende der leder efter en lejlighed.

Der er faktisk også boligmangel i disse områder, hvilket vil betyde, at du sagtens kan hæve prisen uden at det påvirker din udlejning. En månedlig leje kan gå hen og blive 8.000-12.000 kr. hvilket vil betyde, at du kan tjene ca. 1.200.000 kr. pr. år. Derudover skal du dog huske, at du også skal betale skat (evt. skattefradrag og fradrag) fra din indkomst. Du skal dog også bide mærke i, at når du engang vil sælge lejligheden kan du beskattes, da du ikke har boet i ejendommen i en længere periode selv.

Ejendomsinvestering i Udkantsdanmark

Du kan også vælge at investere i en ejendom i udkantsdanmark. Disse er rimelig billige at købe, og udlejningen kan være ca. 4.000 kr. pr. måned. Dette er heller ikke ringe.

Dette åbner en ny god mulighed for ejendomsinvestering uden risiko for deltagelse fra Huslejeklagenævnet, da udlejningsprisen er påpasselig.

Ejendomsinvestering i Udlandet

Mange vælger også at købe billigere lejligheder eller huse i udlandet ? og især de attraktive feriesteder og få udlejet dem der. Her kan du tjene en masse penge, da der konstant er lejere og især turister, der leder efter en lejlighed eller et hus i en længere periode. Dog skal du bide mærke i, at prisen kan være anderledes end i Danmark og derfor afhænger den af markedet i selve landet og altså ikke, hvad du ønsker at tjene. Du kan gå hen og tjene nada, hvis prisen er for høj.

Et hus med svømmepøl og lignende kan du faktisk tjene mere på, da de fleste oftest leder efter ?luksus? ophold til deres ferie.

Altså er der faktisk en række fordele ved opsparing og formuepleje gennem ejendomsinvestering. Du kan desuden være en del af en større investeringsforeninger, hvor flere investorer går sammen om det.