Ville det ikke være rart, hvis du kunne få adgang til dine forretningsapplikationer og kunde data online, fra hvor som helst i verden? For at nyde fleksibiliteten i at drive din virksomhed eller  opgaver uanset hvor du befinder dig, kan du drage nytte af Cloud teknologi ? det vi på dansk kalder ?Skyen?.

 

Hvad er cloud computing-tjenester?

Cloud computing-tjenester er services udbudt af andre virksomheder, der eksempelvis leverer serverplads, e-mail-konti, domænenavne, software og flere forskellige forretningsapplikationer til brug på abonnementsbasis via logins. Som kunde betaler du for de ressourcer du anvender.

 

Eksempler på simple cloud computing-tjenester

Gratis e-mail-konti og serverplads, som vi nyder godt af fra tjenester som Hotmail, Gmail og Yahoo, er baseret på cloud computing-modellen. Du kan få adgang til dine mails fra hvor som helst i verden, via det tildelte brugernavn og adgangskode. Så længe du har en webbrowser og en internetforbindelse kan du læse dine emails.

 

Hvad kan cloud computing-tjenester brugees til i erhvervslivet som iværksætter?

Du behøver ikke at skulle ud og købe nye versioner af forretningssoftware og forretningsapplikationer, hver gang der kommer noget nyt på markedet. I stedet kan man sige at du ?lejer? dem i Skyen, og derved slipper for al besværet. Du sidder altid med den nyeste version, og skal ikke bekymre dig om at eksportere data, afinstallere den gamle version, købe den nye, installere den og så importere dine data igen. Det hjælper altså med at reducere dine samlede forretningsomkostninger, og du slipper samtidig for en masse besvær. Tjenesteudbyderen vil tage sig af opgraderinger, sikkerhed og forbedring af ydeevnen. Du skal bare oprette en bruger på tjenesten, og så er du klar til at forbedre din virksomhed.

 

Tilpassede tjenester til små og store virksomheder

De softwareapplikationer og værktøjer, der er nødvendige for én virksomhed, er ikke nødvendigvis de samme en anden virksomhed har brug for. Kravene til infrastruktur, software og platform kan også være forskellige. Du kan sagtens abonnere på de værktøjer og platforme, der er ideelle til din virksomhed og kun betale for disse tjenester. Uanset om du er en lille eller stor virksomhed, er tilpasning muligt. Tilpasning er en god måde at spare penge på din forretningsadministration og forretningsudvidelse.

 

Værktøjer der findes i Skyen

Der findes mange forskellige slags værktøjer i Skyen. Der findes værktøjer til at holde alle dine forretningskontakter ? altså en slags digital liste med visitkort. Der findes CRM systemer til at holde styr på dine kunder. Du kan få et komplet ERP system der kan holde styr på stort set hele din virksomhed, og hjælpe dig med at automatisere og optimere rigtigt mange processer. Ting som kundeservice og håndtering af dine sociale medier kan du også gøre nemmere takket være værktøjer og services der opererer i skyen.

Køb hjemmeside