Forestil dig at du ligger i din seng men ikke orker at rejse dig for at slukke lyset. Du ligger i din bløde varme seng med dynen trukket godt om dig og øjnene halvt lukket. I stedet for at rejse dig, finder du blot mobilen frem, og med et enkelt klik, slukker alt lyset. Fantastisk ikke?

Phillips Hue har væltet markedet ved at være nogle af første til at introducere trådløs belysning til hjemmet. Med appen Phillips Hue kan du programmere belysningen i dit hjem og således tilpasse den i forskellige farver og nuancer samt slukke og tænde alt efter behov. Den gør din hverdag nemmere, og hvis du endnu ikke har fået installeret den smarte belysning, hjælper vi til hvordan.

Tilslut dit Phillips Hue

Det første step, er at tilsutte din Phillips Hue til enten Bluetooth eller ved at sætte en Hue Bridge til din internetrouter. Dette sikrer at du kan komme på internettet og få tilkoblet den tilhørende app. Det anbefales dog at man vælger Hue Bridge, da dette giver en række ekstra muligheder i forhold til lysstyring og andet. Bridge medfølger i startsættet ved køb af Phillips Hue.

Find og udskift dine pærer

Efter du har tilsluttet enten Bluetooth eller Bridge skal pærerne udskiftes. Der findes et stort udvalg af forskellig belysning som kan tilkobles Phillips Hue. Heriblandt det klassiske varmhvidt lys, som fungerer til det mest basale og både fungerer indendørs såvel som udendørs. Yderligere er der White Color Ambiance hvor hele 16 mio. farver er inkluderet. Dette er perfekt til hvis man ønsker at skabe en helt særlig stemning i rummet, hvad enten det er til en fest eller i forbindelse med hjemmebiograf.

Download appen

Når alle pærer er udskiftet, er du næsten klar. Det sidste step i processen kræver blot at du downloader appen Phillips Hue som kan hentes i appstore, og betjenes på både apple mobil og android. Her vil du kunne foretage indstillinger af lyset så det passer til dine behov. Det er også muligt at lave tidsindstilling, så du ikke altid behøves hive mobilen frem for at tænde og slukke lyset.