Sådan sparer du penge på boligindretningen!

0
54
Indretning

De fleste af os danskere går op i boligindretning og elsker at kredse om detaljerne i vores hjem, så de fremstår smukke og hyggelige. Men det kan være enormt tidskrævende, og ikke mindst dyrt, at skabe sig det perfekte hjem, for mange af de ting og boligtilbehør, der er moderne for tiden, er ofte uhyggeligt dyre. Der er heldigvis gode råd for, hvordan du kan bevare den moderne og stilrene indretning samtidig med, at du ikke skal frygte et glødende dankort. Læser du med her, får du en række gode råd til, hvad du kan gøre i jagten på en billigere, men i den grad moderne boligindretning.

 

Gammelt, men brugt

Det behøver faktisk ikke være gammelt, for folk køber meget og smider ligeledes rigtig meget ud, og det kan komme dig til gode. Der er også mange fejlkøb rundt omkring, som folk glemmer at få byttet, så det betyder, at de sælger tingene på diverse genbrugssider som dba.dk, Tradono, Gul&Gratis, mm., og der kan du tit finde produkterne til næsten halv pris. Du kan i samme omgang overveje, om du har nogle ting liggende i kælderen eller på loftet, som du ikke gør brug af, for så er det bare med at få solgt dem, så du kan få ryddet ud og tjent lidt på samme tid.

 

Det essentielle i rummene

Stuen er det rum, vi alle opholder os rigtig meget i. Det er her, vi slapper med en god serie eller film i fjernsynet, og her er ofte plads til alle i familien. Når det nu er et af de rum, vi i gennemsnit bruger mest, er det også på sin plads at indrette efter det, så det fremstår rigtig indbydende og hyggeligt. En god måde at gøre det på er med skønne plakater til stuen. Plakater til stuen er en fantastisk måde, hvorpå du kan skabe et moderne og stilrent rum, men samtidig vælge nogle motiver, som passer til netop din og din families personlighed, så det stadig holdes personligt og intimt. Plakater til stuen fås mange steder i både butikker og webshops, og du vil opdage, at der er et kæmpe udvalg at vælge imellem, så det er bare med at begynde jagten.

 

Arvestykker er guld værd

Måske er du så heldig at have en bedsteforælder med en stor kælder fyldt med ting, eller også kender du andre, som har masser af ting, som de ikke bruger. Det er værd at udnytte, for der er helt sikkert noget, du kan bruge i din jagt på nyt boligtilbehør! ”En mands skrald er en anden mands guld” lyder talemåden nogenlunde, og det er altså rigtigt, for efter noget tid bliver man træt af noget og trænger til fornyelse, og så ser man ikke den funktion og glæde i tingene, som andre gør. Derfor kan du sikkert hos venner og bekendte støde på ting, som de ikke længere ønsker, eller som du kan købe til billige penge. Det kan også være, at du er så heldig at have arvet nogle fine ting fra et familiemedlem! Flotte ting af ældre dato har længe været populære, fordi de er velholdte og fortæller en historie. Det skaber noget personlighed i hjemmet, og så er de ofte rigtig dekorative på reolen eller på væggen, alt efter hvad det er.