Det er forskelligt fra person til person, hvor meget man ønsker at gøre ud af sig selv og sit look. Det er både en smagssag og et spørgsmål om temperament. Nogle kan godt lide at give den fuld skrue, når de skal til fest, andre bruger hver dag tid på at pleje deres stil og look. Man kan ikke sige, at noget er mere rigtigt end andet her. Vi er frie mennesker og kan gøre, hvad vi vil, så længe vi ikke skader andre. Men flot ser det ud med nylakerede negle, det kommer man ikke udenom.

Hvis du gerne vil sætte prikken over i’et på dit look, så er Neglelak et godt bud på en løsning. Har du en flot farve kjole på til festen eller byturen, så find en Neglelak, der matcher i farven. Eller måske er det farven på din læbestift, du ønsker at matche? Der er mange muligheder, hvis man vil udsmykke sine fingerspidser med flot og blank Neglelak. Det giver virkelig det der ekstra pift til looket, hvis fingerspidserne også spiller med i det store orkester.

Find den rigtige farve

Hvis du ønsker at lave et farvematch på den ene eller anden måde, så er det selvfølgelig vigtigt, at du rammer den rigtige farve, også med din Neglelak. Det kan se så supertjekket ud, hvis for eksempel sko, læber og negle matcher. Man udstråler dermed et signal om at man er bevidst om sit outfit og forstår at få det til at spille på den helt rigtige måde. Det er også et signal om mod og selvsikkerhed, når man tør lave sådan et match.

Man kan selvfølgelig også bare eksperimentere alt det man vil med Neglelak. Der er ikke nogen regler her. Lav dine negle til flotte billeder med Neglelak, hvis du har lyst.

Køb din neglelak online

Hos ROSSMANN kan du finde et hav af flotte, smukke, vilde og sjove typer af Neglelak. Der er helt sikkert en, som passer til dig og dine ønsker. Det er sjovt og kreativt at skabe sit eget look.