Skal du male? – så vælg en malersprøjte

0
409

Det er blevet tid til at male igen. Væggene trænger, loftet skal have en omgang, træværket udenfor kunne også godt bruge en tur, du kan lige så godt bare komme i gang. Du hopper ned i din lokale malerforretning og tænker at du skal have en masse malerruller og en masse pensler i forskellige størrelse, ligesom du plejer. Men. Så får du øje på en malersprøjte og tænker, gad vide om det ville gøre malerarbejdet meget nemmere med sådan en malersprøjte. Og her er svaret: Ja.

Det kan godt være at det måske ikke er helt sådan at scenariet forløber, men konklusionen bør stadig være den samme. En malersprøjte vil uden tvivl gøre dit malerarbejde så meget nemmere end med ruller og pensler, som du nok er vant til at bruge. En malersprøjte kan sagtens anvendes derhjemme i det private, og du vil helt sikkert blive flittigere til at få malet, når du ved at du har en super smart malersprøjte liggende ude i skuret. Som du jo nok ved, så bør man aldrig gå ned på udstyr, og dette er ingen undtagelse.

Fordele ved at vælge en malersprøjte

Der er så utrolig mange fordele ved at vælge en malersprøjte, at vi slet ikke kan forstå at du ikke har erhvervet dig en endnu. Hvis du ikke allerede er overbevist så, har vi kort remset de mest overbevisende og iøjnefaldende fordele op, lige herunder, malersprøjten er nemlig:

  • Nem til store flader
  • Tidssparende
  • God til at komme pænt ind i hjørner og afkroge
  • Nem og hurtig at rengøre
  • Velegnet til flere forskellige slags maleroplevelser

Nu må du da i hvert fald være blevet overbevist om at det er malersprøjten der skal være din tro følgesvend næste gang du skal male. Så du får lige 5 hurtige tips til hvordan du gør, når du skal teste din nye malersprøjte af.

Start med at dække grundigt af, det gør livet meget nemmere når man ikke er bange for at ramme ved siden af. Sæt dig ind i malersprøjtens forskellige indstillinger, så du er sikker på at du bruger den rigtige. Test malersprøjten af inden du maler et større område. Maler du udendørs så mal med vindretningen. Sørg for at malede ting kan stå til tørre et praktisk sted.