Sort fredag i farver

0
51

Der er ikke mange fredage, som er decideret dårlige. Alene det, at det er ugens sidste arbejdsdag, gør fredag til en af favoritdagene i ugen. Foran truer weekenden, men det er da en trussel, man kan leve med, ikke sandt? Hele to dage, hvos man selv bestemmer hvad der skal ske, det er ren luksus. På jobbet siger man ofte farvel og på gensyn med maner, hvis der er tradition for fredagsbar eller anden form for hygge. Men så er der også den der sorte fredag…

Skal du have malet i weekenden? Så er det på Black Friday Maling bliver langet over disken til fantasipris hos DecoFarver. Og der er noget særligt over Black Friday Maling, for den er af god kvalitet og på tilbud ud over det sædvanlige. Hvis du skal have malet og gerne vil have fat i noget Black Friday Maling fra for eksempel Jotun, så tilmeld dig nyhedsbrevet fra DecoFarver. Her bliver du løbende underrettet om de vilde tilbud på kvalitetsmaling.

Hold øje med indbakken

På nuværende tidspunkt holdes kortene tæt ind til kroppen, men inden længe løftes sløret for de meget favorable tilbud på Black Friday Maling, der kommer hos Decofarver på denne skøre fredag, hvor tilbuddene regner ned fra alle sider. Og er du tilmeldt nyhedsbrevene fra DecoFarver, så er du sikker på at komme forrest i køen, hvis du ellers holder skarpt øje med din indbakke.

For på denne dag skal man være hurtig, men så har man også chancen for at være vildt heldig og spare mange penge. Black Friday Maling er den bedste maling, for den høje kvalitet er den samme, men prisen helt i bund. Det er lige før man tror man drømmer.

Fuld af folk på gaden

Black Friday har sit navn fra sit oprindelige hjemland, USA. Her er gaderne sorte af mennesker på denne dag. Alle på jagt efter det vildeste tilbud. Synes du det lyder klemt og lidt som en trang fornøjelse? Så bliv hjemme. For DecoFarver har åbent hele dagen i webshoppen. Her kan du også få Black Friday Maling til spotpriser.