Sommeren banker på døren, og det er tid til at planlægge, hvor årets sommerferie skal gå hen. Det kan naturligvis være skønt at drage mod sydens sol, men har du ikke holdt sommerferie i Danmark i mange år, er der flere gode grunde til at forblive i smukke Danmark. Med den rette oppakning, og selvfølgelig det rette køretøj, kan du i fællesskab med resten af familie planlægge en rute gennem de danske egne. Men hvor skal turen så gå hen? Få lidt inspiration her.

Danmark byder på bjergtagende naturområder, historiske bygninger og masser af aktiviteter. Men når alt kommer til alt, afhænger den perfekte ferie af en smule planlægning. Inden du pakker dine tasker, kan det derfor give god mening på forhånd at beslutte, hvor turen skal gå hen. En bilferie gennem Danmark er stærkt anbefalelsesværdig, og turen bliver kun endnu bedre af at sidde behageligt undervejs.

En bil i særklasse

En bilferie påkræver, at du og din familie tilbringer en del tid i køretøjet, og derfor har du nu en særlig god grund til at investere i en ny bil. Er du derfor på udkig efter en ny bil, bør du tage et nærmere kig på Mazda2. Bilen, Mazda2, er ikke kun enestående i sit design, men øger i høj grad din køreglæde på flere måder.

Mazda2 er ganske vist en af de mindre biler, men stor nok til at fragte din familie rundt i hele Danmark. Bilens størrelse egner sig derfor ikke kun til en bilferie, men imødekommer også dit daglige behov. Det er nemlig de færreste, der erhverver sig en ny bil udelukkende på grund af en bilferie. Mazda2 blev i 2008 kåret til årets bil, og deler slægtskab med Ford Fiesta, som kendes for sin øjeblikkelige succes.

Danmarks nordligste by, Skagen

Når du har fået styr på dit transportmiddel, skal du nu i gang med at planlægge turen. Ønsker du at opleve et af de smukkeste steder i Danmark, bør du sætter kurs nordpå, nærmere bestemt mod byen Skagen. Skagen er Danmarks nordligste by, og søger du mod havet, kan du få den specielle oplevelse af sætte fødderne i vandet, hvor bølgerne fra Skagerrak og Kattegat mødes.