Evighedsbuketter er i de seneste år blevet mere og mere populære. De er især blevet populære i indretning og interiør-regi, hvor man også taler om de tørre buketters bæredygtige fordele. For selvom en frisk buket er smukt at se på og dufter rigtig dejligt, så dør den også hurtigt, hvilket ikke gøre den særlig klimavenlig, hvis man skal ud at købe en ny hver gang én dør.

Friske blomster og planter er dejligt at have i et hjem. Men hvis ikke man er særlig god til at tage sig af levende planter, så kan det være spild af energi at have en plante da den vil dø hurtigt. Blomsterbuketter er nemme at købe og kræver ikke andet end vand i en vase, men også disse vil dør relativt hurtigt. En bedre løsning? Evighedsbuketter. De er både flotte, nemme at håndtere og mere klimavenlige.

Et bærdygtigt alternativ

Uanset om du skal have den til dig selv eller give den i gave, så er en evighedsbuket et charmerende alternativ til den friskebuket. Det ligger i navnet ? evighedsbuketter ? at de holder i meget lang tid. Medmindre buketten kommer til skade på en eller anden måde, så kan den næsten holde sig for evigt. Det bedste er, at man selv kan lave en buket.

Det eneste det kræver er nogle tørrede blomster. Man kan for eksempel bruge eucalyptus, hjertegræs og hindbæger i kombination med andre tørre blomster. De bedste og mest egnede til formålet er, at vælge blomster der i forvejen har et lavt væskeindhold.

Som dekoration i hjemmet

Evighedsbuketter kan kombineres på mange forskellige måder, så det er egentlig kun fantasien der sætter grænser. Man kan kombinere forskellige farver og strukturer som passer ind i et givet rum og tilsvarende kombinere en ny buket der passer bedre i et andet rum. De kan arrangeres i en vase og pryde stuer, soveværelser eller badeværelser.

Og de kan gøres så store eller simple som man vil have det. Og fordi de holder længe, så kan man med jævne mellemrum arrangere dem om og bytte rundt på nogle blomster for at gøre indretningen mere interessant og livlig.