Listen med de bedste hosting steder er lavet i samarbejde med DK Host, der sammenligner priser og kvalitet på webhosting.

cHosting

Hos cHosting får du en rigtig god service og de har en del gode ting som man kan drage nytte af når man skal have en hjemmeside. Feks. tilbyder de at have en backup af din side GRATIS. Dette er super godt, da andre steder kan det koste dig dyrt at miste din hjemmeside. Derudover har de gode og stabile servere som lever op til forventningerne.

cHosting.dk

OneDollarWebhost

Så er turen kommet forbi One Dollar Webhost. Vi har nu tjekket dem i 3 måneder og kan ikke finde noget at sætte en finger på. De har en rigtig god kundeservice og priserne kan kun de få hamle op med. Så skal man have billige og måske mange hjemmesider på en gang, så er det helt sikkert her du skal kigge.

Onedollarwebhost.com

Unoeuro

Dette er en klassiker når man snakker om webhoteller. Der er mange der bruger dem og så er de ejet af wannafind.com! Kundeservicen får tæt på topkarakter, men skal man endelig finde noget negativt, så er det nok at mange af deres ting som er gratis andre steder, koster penge herinde. Man står du og skal bruge et starter webhotel er de super fine.

Unoeuro.com

AZEHosting

Her finder du både store servere og små webhoteller til ganske fornuftige priser. Det er danske servere der bruges og danske medarbejdere der sidder bag og det er nemt at komme igang hos dem. Deres webhoteller starter fra 5 kr og opefter og skal du ud og have din første hjemmeside er det ganske fint at starte med.

AZEHosting.net

Bluehost

En af de store spillere på webhosting markedet er Bluehost. Her finder du billige og gode webhoteller og deres kundeservice er super hurtig til at svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig igang med at oprette din første hjemmeside. Når man opretter sig får man en gratis kode til reklame på Google, hvilket kan være guld værd efter din hjemmeside er færdig.

Bluehost.com

eHost

Super billigt og super nemt! Mere behøver vi næsten ikke sige. Opretter du et webhotel herinde, så kan du faktisk lave en hjemmeside selvom du er helt nybegynder til det. De har nemlig hjælpeprogrammer som gør det nemt at lave hjemmeside uden kodning og det er nu meget smart. Derudover kan du finde en masse designs, så du ikke selv begynder at bøvle med det.

eHost.com

iPage

iPage er også en stor spiller på markedet og de har en masse fordele når du skal have webhotel. Udover færdig wordpress løsninger, har de også 24/7 chat-support, ubegrænset data og meget meget mere. De har mange gratis værktøjer, som normalt koster mange penge andre steder og det er værd at tage med.

iPage.com

Surftown

Er du ikke helt sikker på om du får lavet din hjemmeside eller ej, så er Surftown it kig værd. Her kan du nemlig få 14 dage gratis når du opretter din webshop eller hjemmeside, hvilket er ret godt, hvis du er lidt i tvivl, plus at du har 14 dage til at lave den færdig inden du skal betale for den. Udover det, så har de lyn-hurtig support og ganske gode webhoteller til prisen.

Sufttown.com

WPHosting

WPHosting er stadig en lidt ukendt spiller, men de tilbyder faktisk nogle gode ting, som man kan få brug for når man bygger en hjemmeside. Mange steder kan det nemlig koste dig dyrt at have SSL, hvilket er en sikkerhed til din hjemmeside eller webshop, men hos WPHosting får du det gratis med og Google vil helt sikkert elske dig lidt mere når du har SSL på dit domæne.

WPHosting.dk

Cliche

Danmarks billigste webhotel siger de og det tror vi på. Her kan du få webhoteller helt ned til 1 kr. hvilket er vanvittig. Det er selvfølgelig kun en lille hjemmeside der kan ligge der, men opgradere du til 14 kr. pr måned, så har du plads nok til en større hjemmeside og derudover får du også SSL med oveni hatten.

Cliche.com