Keywordstream

Fantastisk værktøj til at finde keywords og så er det endda gratis at bruge. Keywordstream søger hurtigt og giver dig med det samme et overblik over søgninger indenfor det valgte ord som du tastede ind i boksen. Du kan endda søge på flere ord eller sætninger af gangen, så du får nogle mere nøjagtige søgninger.

Keywordstream

Google Keyword Planner

Man kommer ikke udenom Google Keyword Planner, når man snakker om at finde keywords til sin hjemmeside. Værktøjet er gratis at bruge, men skal man finde et minus ved denne, så er alle de gode og vigtige keywords låst og det vil sige at du ikke kan se de aller stærkeste keywords, da Google har valgt at man ikke skulle kunne se dem.

Google Keyword Planner

KWFinder

Lækkert design, nem og overskueligt. Det er de 3 ord man kan bruge om denne side. Værktøjet er meget brugervenlig, så man danner sig hurtigt et overblik over de forskellige keywords den kommer med. Det smarte er også at den kommer med flere synonymer at det valgte ord, hvilket er super godt og giver god mening.

KWFinder

MOZ

Moz er en af de helt store spillere og her kan du finde ud af en masse spændende ting når du søger på de enkelte keywords. Her kan du både se søgninger, sværhedsgrad, potentiale og meget andet. Det er gratis at bruge, men vil du gerne vide meget mere om hvordan din hjemmeside har det, kan du også købe dig til en Pro version derinde.

MOZ

Yoast

Er du it-nørder der elsker plugins til din wordpress hjemmeside, så kan du næsten ikke komme udenom Yoast, som er et fantastisk plugin til seo og keyword research. Pluginet er super nemt at betjene og du får hurtigt at vide de informationer du skal bruge for at komme til at ranke højere på søgemaskinerne.

Yoast WordPress Plugin

SEMRush

Her er en af de helt store kanoner, som har vundet flere priser, hvad angår keyword research. Udover at finde keywords til din hjemmeside, så kan du også finde mange andre spændende ting derinde. Den eneste ulempe vi kan finde, er at det koster penge hvis du virkelig skal bruge de gode funktioner der er derinde.

SEMRush

BuzzSumo

BuzzSumo ligger også i den høje ende, hvad angår keyword research. Mange store firmaer bruger dem allerede og det forstår man godt. BuzzSumo viser dig nemlig alt det du skal vide omkring dine keywords på en overskuelige måde, som gør at det bare virker.

BuzzSumo

SEOCockpit

SeoCockpit er finder et hav af google søgninger på et splitsekund. Du finder let de gode keywords der passer til din hjemmeside og det er nemt og overskueligt. SEOCockpit koster dog penge og derfor trækker det lidt ned, men man kan jo altid tage de 30 dage gratis som de tilbyder og så se om det er noget man kan bruge til noget.

SEOCockpit

SerpWoo

SerpSeo er en mindre kendt spiller, som er på vej op. Her finder du dine keywords nemt og selvom man skal betale penge for at bruge deres service, så er det stadig meget billigere end alle de andre og det kan man jo udnytte, hvis de en dag skulle sætte prisen op.

SerpWoo

WordTracker

Er du til de længere søgeord, så er det Wordtracker du skal have fat i. Her finder du nemlig et godt system der finder dine longtail-keywords. Det er super nemt at bruge og du er hurtig igang med at optimere dine nye keywords på din hjemmeside.

WordTracker