I dag er mænds undertøj tilgængeligt i forskellige stilarter, og man har mulighed for at håndplukke sin favoritstil fra markedet. Vi mænd kigger typisk efter en kombination af en lækker stil, der passer til vores personlighed, og god komfort. Det undertøj man kan få i dag, findes i mange forskellige farver og materialer fra silke til bomuld. Der er kommet mere og mere undertøj, i endnu flere forskellige stilarter , for at imødekommer markedets forventninger. Boxer briefs er det mest udbredte valg hos mange unge fyre, samt voksne mænd. De giver nemlig et sexet udseende. Ikke kun unge fyre, men selv børn i aldersgruppen 5-15 er iført dem, fordi de til en vis grad ligner shorts, og de samtidig er rigtigt behagelige at have på. Der er mange stilarter tilgængelige inden for denne type undertøj, men internettet har gjort det nemt at finde rundt i dem, takke været specialiserede hjemmesider som Bxr.dk der kun sælger boxershorts. Grunden til de fleste mænd mænd foretrækker boksershorts er fordi, de passer til alle slags bukser, eller endda shorts. Du kan sige, at denne type underbukser i sig selv er en kombination af boxershorts og traditionelle briefs. De tager deres form og udseende fra boxershorts, og kombinerer det med stramheden og komforten fra briefs. Denne kombination, der strækker sig til lårene, er meget behagelig. De traditionelle briefs har en pose der holder på kønsorganer, mens boxershorts versionen kombinerer dette med mere stof, der generelt er tæt på huden. Den kølighed og komfort, de giver, er langt bedre bedre i sammenligning med andre korte stilarter. Det er også mere behageligt end de almindelige boksershorts.

Denne kombination af boksershorts og briefs er smigrende, og passer til næsten enhver kropstype. Mange af de store mærker bringer har et stort udvalg, så de kan dække alle forbrugernes smag når det kommer til stil og komfort. Du kan se mange sportsfolk, der i forbindelse med deres sportsaktiviteter benytter denne type boxer-brief, i forskellig stile, fori det giver dem komfort når de skal bevæge sig meget.

Hvis du er film-elsker, vil du med sikkerhed have opdaget, at i mange film, bærer skuespillere denne type boxer brief når de udfører deres stunts. Ved hjælp af denne type undertøj, behøver du ikke at bære andre par shorts eller badebukser med dig om sommeren, da de også nemt kan bruges som badetøj samt til sportsformål som beachvolleyball, roning i bad og til solbadning. De kan også fint bruges under din atletiske aktiviteter eller når du træner nede i fitnesscenteret, hvor mere fleksibilitet og støtte er nødvendig. Det gælder i stort set alle aktiviteter fra løb til vægtløftning. Årsagen til deres attraktive sporty udseende, og stilfulde design, er at dette er hvad de fleste aktive fyrer kigger efter, når de skal vælge underbukser. De er desuden designet til at holde lugten af din sved nede til et minimum, ved at de lader din hud trække vejret i selv de mest intense forhold.