Selv om det lyder som en kliché, så finde de altså. De der mennesker, der bare har alt, og som derfor er umulige at købe en gave til. For når man giver en gave, vil man jo gerne undgå blot at vælge en ting på en eventuel ønskeliste, for hvad er der så ved det? Så er det jo i virkeligheden bare ganske simpelt pengebyt, og det er der ikke meget ved. ?Det er tanken, der tæller?, lyder den gamle talemåde, og den holder faktisk stadig. For undersøgelser viser, at modtageren bliver endnu gladere for en gave, han eller hun modtager, hvis vedkommende kan se eller mærke, at afsenderen virkelig har lagt tanke og kærlighed bag. Og så er det næsten ? og også kun næsten ? lige meget, hvad gaven indeholder. Det er dejligt at modtage noget, hvor man virkelig ved, at der er blevet tænkt på en, og hvem man er som person, og derfor er det vigtigt, at du som gavegiver tager dig den tid, det nogle gange kan tage at finde den perfekte gave til den, du holder af. Men er du løbet tør for tid, eller mangler du bare lidt inspiration til at speede processen lidt op, er der heldigvis hjælp at hente. Nedenfor finder du nemlig en række bud på, hvad du kan give ham eller hende, der simpelthen bare har alt.

Det hele kommer selvfølgelig an på, hvem du skal give gaven til. Om det er en, du har en tæt relation til, alderen på personen, og i de fleste tilfælde også kønnet. Derudover er det også forskelligt, hvor stort et budget, man har sat af til gaven, og det afspejler denne lise med forslag naturligvis også. I den billige ende har vi hjemmelavede gavekort, som måske på overfladen lyder kiksede, men det behøver de virkelig ikke at være! Det kan være gavekort til alverdens ting, fx hjælp til noget praktisk, noget sødt, eller sjovt, og du kan gøre rigtig meget ud af indpakningen, så det hele fremstår rigtig flot og stilet.
Billige plakater er også en fantastisk idé, fordi billige plakater virkelig favner bredt. Billige plakater henvender sig både til babyer, børn og unge, og voksne, og dertil kommer alle de forskellige og personlige smage, som man hver især har. Du finder billige plakater rigtig mange steder, så de vil være en oplagt mulighed som dit næste gavekøb. Og nu du er i gang, skulle du måske købe nogle billige plakater med til dig selv?

Man kan for tiden få rigtige billige fly ? og togbilletter til alverdens destinationer rundt om i Europa, så benyt lejligheden til at udforske nye territorier sammen. Du kan eventen købe billetterne på forhånd, eller du kan lave dit eget gavekort, og så kan i købe billetterne sammen, når i ved, hvornår og hvortil i gerne vil afsted. På den måde giver du en personlig gave, som senere vil blive forvandlet til skønne minder, som i altid vil have sammen.

Mange af os har rigtig travlt i hverdagen, og derfor kan de kedelige pligter som indkøb, rengøring, og andre projekter godt virke mere stressende, end de egentlig her. Tænk derfor ud af boksen og forær den udvalgte hjælp til netop de ting, som han eller hun måske har svært ved at nå. Det kan både være, at du selv tilbyder at stå for hjælpen, men det kan også være, at du booker det udefra.